REFERENSER

MAMAA´S GROUP

Vi är en internationell grupp som ville etablera en fabrik i Spanien med avsikt att utveckla distributionskedjor i Europa. Shellslegal gav oss professionell hjälp att hitta mark till vår fabrik, att sätta igång företaget och att upprätta kontrakt med både offentliga och privata aktörer.

M.A.H

Koncern VD

SOC DE SERV DE ASEGURAMIENTO DE CALIDAD ASECAL LTDA

Som chilenskt företag mötte vi ständiga hinder som förhindrade vår etablering i Europa. Med hjälp av Shellslegal är vi nu närvarande i flera europeiska länder.

Álvaro Rodas – CEO

INTERNATIONELL INVESTERARE

VI stötte på en utmärkt investeringsmöjlighet med några stora internationella investerare. Riskerna var många och hela affären var extremt komplicerad. Shellslegals advokater hjälpte oss under förhandlingarna med korrekta och snabba råd. När det slutgiltiga avtalet skulle undertecknas uppstod det en del kritiska moment som vår advokat lyckades styra på rätt väg. Kan starkt rekommendera dem.

TOMMY OCH ANNA TÖRNQVIST

Vi sökte oss till  Shellslegal när vi behövde hjälp med köp av en fastighet vid spanska medelhavskusten och de hjälpte oss enormt. Mycket kapabla, mänskliga, med mycket erfarenhet och supereffektiva. Tack så mycket för all ledning och på kortast möjliga tid. Det vi gillade mest var att de hela tiden hjälpte oss på svenska och när köpet var fullbordat fortsatte de att hjälpa oss på svenska när vi behövde dem för små konsultationer.

Rekommenderas 100%

ACO FORMACION SL

Utmärkt rådgivning, utmärkta advokater med stor erfarenhet inom många juridiska områden. I vårt fall behövde vi hjälp att omstrukturera företaget. Vår advokat lyckades balansera en svår omstrukturering med många svårigheter och skapa en enkel lösning som har nöjt alla parter.

Luis Mauel Gil

CEO

W.O.T.

Vi behövde specialiserad hjälp med ett kontrakt för en kund som ville genomföra en marknadsföringskampanj inom sporten. Vi var medvetna om den särskilda svårigheten som en sportmarknadsföring innebär. Förutom att det handlar om en säregen underkategori av marknadsföring, att investera i en idrottsman kan vara riskabelt eftersom sportresultat varierar från säsong till säsong. Teamet som arbetade med vårt ärende hjälpte oss och vår klient på ett tydligt och kompetent sätt.

Sara Rojas, CEO

MARKET 360 DEGREES SL

En klient slutade betala våra fakturor och ådrog sig en skuld på nästan 3000 euro. Inget vi gjorde ledde till att vi fick betalning. Det tog Shellslegal mindre än en vecka att inkassera fordran i sin helhet. Rekommenderas för sin effektivitet, snabbhet och rimliga arvoden.

Iván Larrianaga VD

FASTIGHETSINVESTERARE

I mer än tio år har teamet på Shellslegal hjälpt mig i mina fastighetsinvesteringar. Dessutom får jag juridiskt stöd med mina turist- och långtidsuthyrningar. Nyligen vann de också ett överklagande där jag krävdes att betala kapitalvinsten för försäljningen av en av mina fastigheter.

Adam I.

 

IMPACTING EMAIL MARKETING SOLUTIONS SL

Shellslegal har gjort det möjligt för oss att avsluta affärer snabbt och effektivt, med minimalt krångel. Jag tycker att teamet på Shellslegal är effektivt och kompetent. På en snabb marknad som vår behöver vi ofta juridisk rådgivning snabbt. Shelslegal teamet är lättillgängligt för möten och samtal. När jag letade efter ett advokatbyrå ville jag ha ett brett utbud av tjänster, eftersom jag visste att vi skulle behöva rådgivning utanför det strikt tekniska området. Flexibiliteten har varit riktigt positiv.

Raúl L. Ubis CEO